Anbefalinger af ølgaver til Jul

af Christian Hjort om November 21, 2021

Julen står for døren og det betyder, at du skal have fundet gaver til familie og venner. Men hvad giver man dem der har alt og ikke ønsker sig noget? Vi har løsningen: En skøn omgang selvforkælelse med dejlige specialøl!

 

Giv en anderledes gave end sidste år

Vi kender det allesammen: Personen der har alt, ikke ønsker sig noget, og er så pokkers svær at finde gaver til. Skal det være sokker, nye underbukser eller en flot trøje – ligesom sidste år? Han bliver glad, men det bliver også hurtigt lidt forudsigeligt. Tanken om at give øl har måske strejfet dig, men er øllene du har fundet mon så også gode? Det har vi løsningen på og tør godt love at en hvilken som helst modtager af nedenstående pakker vil være mere end tilfreds med indholdet.

I de følgende afsnit kommer vi med vores anbefalinger på oplagte ølgaver, der vil glæde enhver modtager. Her er gaver til ethvert budget og det er øl, hvor vi kan stå fuldt inde for kvaliteten. Har du spørgsmål, eller specielle ønsker, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.Virtuel ølsmagning: Den Belgiske Smagning

En virtuel ølsmagning med tre kanoner fra den danske ølscene, nemlig Carsten Berthelsen, Mikkel Borg Bjergsø og Ralf Tobiesen.

De drikker og hygger sig igennem 6 fantastiske øl fra 6 ikoniske belgiske bryggerier. De 6 øl har vi selvfølgelig også sammensat i en smagekasse, som du kan købe lige her. Klik ind på YouTube, se smagningen, og skål med de tre herrer, lige når det passer dig.

Stilart: Blandet godt fra Belgien
Pris: 299 kr
Mikkeller Mega Bundle

Øl af højeste kvalitet fra Mikkeller som er pakket ind i flotte og farvestrålende dåser. Her får den heldige gavemodtager hele 30 øl i 5 forskellige stilarter. Øllet er lyst, humlet, bittert og let drikkeligt – eller sagt med andre ord: Her kan alle være med!

Stilart: Bællevenligt
Pris: 699 kr (Normalt 1098 kr)

Den Store Belgiske Kasse

Her får den heldige modtager hele 24 af de mest populære belgiske øl vi har på hylderne. Oveni kassen ligger vi en spændende bog om belgisk øl. Bogen er på 192 sider og indeholder illustrationer og dybdegående detaljer om bryggerierne og bryghistorien i Belgien.

Stilart: Belgisk
Pris: 699 kr (Normalpris 985 kr)

Game of Thrones Gaveæske

Flot gaveæske med et originalt Mikkeller/Game of Thrones glas samt en fuldfed stout lagret på Bourbonfade. Mørk chokolade, kandiserede mørke frugter og kaffesmag mødes med subtil vanilje og eg. En øl, der er klar til alt, der kommer dens vej!

Stilart: Imperial Stout
Pris
: 149 kr. 

Double Black Mash 2021 Bundle

Skal det være flot, pompøst og hamrende godt, så er dette Double Black Mash bundle fra Amager Bryghus et fremragende valg.

Her får den heldige modtager 4 forskellige versioner af Amagers legendariske Imperial Stout, som er rost til skyerne blandt ølentusiaster i hele verdenen.

Stilart: Imperial Stout
Pris: 695 kr. (Normalpris: 730 kr.)Smag på Mikkeller San Diego

Fra Mikkellers amerikanske afdeling i San Diego har vi her samlet 3 fyrtårne af deres øl. Den helt fantastiske Træblod, som er brygget med kaffe og et strejf af honning. En Double IPA fra Game of Thrones serien og sidst men ikke mindst "Humle Nørd" som er en læskende New England IPA. Yderligere får den heldige modtager et originalt Mikkeller bodegaglas med i pakken for at fuldende oplevelsen. 3 bund solide øl, plus et glas, til en meget overkommelig pris.

Stilart: 1 x Stout 2 x IPA
Pris: 199 kr. (Normalpris: 255 kr.)Det var vores bud på gaveønsker, som enhver ølentusiast vil blive glad for. Har du spørgsmål eller specielle ønsker, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os!
TILBAGE TIL TOPPEN